Welk type koffiemok houdt de warmte het beste vast?

Bij niet-geïsoleerde mokken is de beste combinatie om koffie warm te houden een voorverwarmde, zware beker of iets met deksel. Veel verschillende soorten koffiebekers houden je koffie warm. Enkele van de beste koffiemokken om koffie warm te houden zijn thermische koffiemokken, dubbelwandige glazen mokken en keramische mokken. Bekers met deksel zijn ook een goede keuze om koffie warm te houden.

Vermijd enkelwandige glazen bekers, papieren koffiebekers en plastic bekers als u wilt dat uw koffie warm blijft. De perfecte kop koffie begint misschien met verse bonen en een koffiezetapparaat van hoge kwaliteit, maar het vat waaruit de koffie wordt gedronken, kan het verschil maken tussen een warm, aromatisch brouwsel en een lauwwarme teleurstelling. De warmte van je koffie ontsnapt snel door de wanden van de mok en je koffie wordt uiteindelijk op zijn best lauw. Als je er een vindt die je lekker vindt, kun je de routinematige stop in de coffeeshop overslaan (of in ieder geval nee zeggen tegen de wegwerpbeker), minder plastic voor eenmalig gebruik gebruiken en je drankjes op de ideale temperatuur houden (met sommige, uren en uren achter elkaar).

Dit is het soort beker waar mensen aan denken als ze willen weten welke het beste is om hun koffie warm te houden. Dus als je echt extra aandacht wilt besteden aan het warm houden van je koffie, gebruik dan deze keramische jongens, maar voorverwarm ze zoals de barista dat doet met je espressoshot. Sommige mensen krijgen deze omdat ze houden van hoe het eruit ziet, terwijl anderen gewoon op een makkelijke manier hun koffie willen drinken. Er zit ook een deksel bij, dat ik tijdens de test niet heb gebruikt omdat bij geen van de andere mokken een deksel werd geleverd, maar het zal je koffie ongetwijfeld nog warmer houden.

Daarom zou ik op zoek gaan naar een mok die er zo goed mogelijk uitziet, en ik hou echt van de mok aan de linkerkant, namelijk de Good Always 14 Oz keramische koffiemok die je hier kunt kopen. Meestal gebruik ik het om koffie te drinken tijdens mijn woon-werkverkeer, maar ik heb het ook meegenomen op langere treinritten naar D. Dit type beker is ook erg goed om je koffie warm te houden, vooral als je het type bent dat zijn koffie niet meteen opdrinkt. Dit is de beste optie voor mensen die hun koffie warm willen houden, maar niet met een zware mok willen rondsjouwen.

Een dubbelwandige mok van borosilicaatglas is het meest voorkomende type mok voor thuis dat speciaal op de markt wordt gebracht om je koffie warm te houden. Elk type heeft voor- en nadelen, sommige zijn beter om je koffie warm te houden terwijl je onderweg bent en andere het meest geschikt zijn voor drankjes die niet ver van huis of kantoor worden meegenomen. Slimme koffiebekers hebben ingebouwde sensoren die de temperatuur van je koffie bijhouden en op de perfecte drinktemperatuur houden. Deze roestvrijstalen mok houdt mijn warme dranken vier uur lang warm en mijn ijskoffie tot 16 uur koud, dus ideaal voor dagtochten en voor gebruik op kantoor.

Ter vergelijking heb ik een thermosfles en een gewone dunwandige witte keramische mok gebruikt. Ik dacht dat de thermosfles de koffie extreem warm zou houden en dat de dunnere mok snel warmte zou verliezen.

Leave Message

Required fields are marked *