Welke thermoskan blijft het langst koud?

De fles van Klean Kanteen houdt het water met 75 uur het langst koud. Stanley Legendary vacuümgeïsoleerde waterfles duurt 34 uur en Coleman Freeflow Autoseal is binnen 31 uur beschikbaar. Ondertussen houden MIRA, Polar Bottle, Swig Savvy, Geysa, CamelBak en Hydro Flask het water 24 uur lang koud. Over het algemeen houden de thermosflessen van Stanley de inhoud het langst warm.

De combinatie van hun hoogwaardige materiaal, vacuümisolatie en lekvrije deksels creëert thermosflessen die warmte vasthouden. Houd er rekening mee dat deze over het algemeen zwaarder zijn. Het heeft een ergonomische stalen handgreep met een gegoten siliconen handgreep en een vacuümgeïsoleerde stalen dekselhoes die ook dienst doet als drinkbeker. Het ontwerp van deze thermo is indrukwekkend.

Dus hoe u de thermosfles gaat gebruiken en wat u erin wilt plaatsen, helpt u bij het bepalen van de juiste capaciteit voor uw behoeften. Of kijk je op die warme dagen uit naar lekker ijswater na een zweterige training en je vindt dat hun thermosfles doordrenkt is van condensatie met lauw water erin. Er zit heel veel wetenschap achter thermoregulatie, maar in eenvoudige bewoordingen fungeren de isolerende lagen van een waterfles als een barrière om de warmteoverdracht tijdens geleiding en convectie te voorkomen. Thermosflessen zijn er in allerlei soorten en maten, maar essentieel voor elke goede thermosfles is de mogelijkheid om uw dranken urenlang warm of koud te houden.

Er zijn maar weinig dingen erger dan een slokje warme koffie nemen en eindigen met een mondvol lauw bonenwater, of een verfrissend glas ijskoud water pakken om te ontdekken dat het ijs is gesmolten. Als je op zoek bent naar een thermosbroodtrommel om eten in te pakken, een thermoskoffiekop om het de hele dag warm te houden, of gewoon een thermosfles wilt om je water koud te houden, dan ben je hier aan het juiste adres. De THERMALOCK waterflessen houden vloeistof 24 uur koud of 10 uur warm en hebben een lekvrij deksel en een draaglus om onderweg mee te nemen. In tegenstelling tot andere fabrikanten van vacuümwaterflessen, claimt Yeti geen warme of koude tijden, maar belooft het drankje tot de laatste slok op de gewenste temperatuur te houden.

Dubbelwandige isolatie houdt de meeste warmte vast en zorgt ervoor dat je water langer kouder of warmer blijft. Hoewel je in de verleiding zou kunnen komen om een geïsoleerde waterfles in te vriezen om het nog kouder te maken, wordt dit niet aanbevolen, omdat dan de waterfles gaat barsten of de isolerende eigenschappen verzwakken. Het is gemaakt met QuadVac-isolatie die is ontworpen om dranken 48 uur warm, 35 uur koud en tot zes dagen ijskoud te houden. De waterfles van Miir maakt gebruik van Thermo 3D dubbelwandige vacuümisolatietechnologie om vloeistoffen meer dan 24 uur koud of 12 uur warm te houden.

Traditionele plastic waterflessen kunnen ongetwijfeld je dorst lessen, maar niets geeft meer voldoening dan een slok koud water uit een herbruikbare geïsoleerde waterfles nadat je hebt gezweet.

Leave Message

Required fields are marked *