Welke thermoskan houdt vloeistof het langst warm?

Over het algemeen houden de thermosflessen van Stanley de inhoud het langst warm. De combinatie van hun hoogwaardige materiaal, vacuümisolatie en lekvrije deksels creëert thermosflessen die warmte vasthouden. Houd er rekening mee dat deze over het algemeen zwaarder zijn. Vroeg opstaan om naar het achterland te gaan om te gaan vissen, jagen of wandelen, laat vaak weinig tijd over voor een kopje koffie in de ochtend, en je enige optie is om wat mee te nemen in een thermosfles.

Er wordt beweerd dat deze goedkope thermosfles 10 uur warmte en 20 uur koude vasthoudt tegen een fractie van de kosten van zijn concurrenten. Het enige dat deze thermosfles ervan weerhield om de Editor's Choice te winnen, was het plastic handvat en de plastic schroefdop, die geen van beide zo mooi waren als het Stanley-model. De beste thermosfles is eenvoudig te reinigen, functioneel, lekvrij en, belangrijker nog, houdt je drankje op de ideale temperatuur. Het bespaart je tijd, energie en voorraden om altijd een vers kopje te moeten zetten en als je een dagje op pad gaat, zou je nog steeds een lekkere warme koffie moeten kunnen drinken voordat je's avonds naar huis rijdt.

Na drie uur schonk ik een kopje water uit elke thermoskan en nam ik de watertemperatuur op met een digitale thermometer. De OtterBox Elevation Growler is een robuuste thermosfles gemaakt door een bedrijf dat bekend staat om het maken van onverwoestbare telefoonhoesjes. De Thermos Stainless King is de beste thermosfles voor iedereen die een eenvoudige, handige en betaalbare container wil om zijn drankje warm te houden. Als je altijd met je thermosfles gaat wandelen of ermee naar je werk gaat, dan wil je misschien kiezen voor een kleinere, lichtere maat.

Duurzaamheid is ook een belangrijke overweging, vooral omdat het laatste wat je wilt is om elk jaar een thermosfles te kopen. Het maakt niet uit wat je elke dag in je thermosfles stopt, zelfs water, het moet regelmatig worden schoongemaakt. Als je op zoek bent naar iets leukers, probeer dan de Hydro Flask, die nog steeds alle voordelen heeft van een klassieke thermosfles. Over het algemeen is het een geweldig thermosapparaat dat lang meegaat, je beste vriend wordt en betaalbaar is.

Leave Message

Required fields are marked *