Hoe houden restaurants koffie warm?

Met koffieverwarmers kunnen restaurants, cafés en zelfbedieningsstations klanten op elk moment van de dag van warme, verse koffie voorzien. Ze houden koffie urenlang warm en zijn handig voor zowel uw personeel als uw klanten. De beste manier om koffie warm te houden is in een afgesloten, dubbelwandige geïsoleerde karaf, bij voorkeur bekleed met glas. Een verzegelde karaf beschermt de koffie tegen oxidatie, wat nog schadelijker is voor gezette koffie dan voor koffiebonen.

Glas is ook een zeer goede isolator, vooral als er een vacuüm is tussen de binnenste en buitenste glaslagen. Om een lang verhaal kort te maken, ze maken het erg warm, dus tegen de tijd dat je op je bestemming aankomt, zou de koffie op de perfecte temperatuur moeten zijn. Voor degenen die veel gasten hebben, kunt u overwegen om een thermische karaf te gebruiken. Deze worden meestal gebruikt in restaurants en cafetaria's om ervoor te zorgen dat de warme dranken van gasten worden gestolen of geretourneerd.

Voor zover ik me herinner serveerden Maccas hun koffie veel heter dan nodig was, misschien om de smaak te maskeren. Onthoud dat de beste manier om ervoor te zorgen dat je koffie warm blijft, is door koffiebonen van een hoogwaardig merk te gebruiken. Ze heeft blijvende littekens op haar lichaam als gevolg van het morsen van koffie, wat gebeurde toen het deksel van de koffie eraf ging. Koffieverwarmers zijn zowel betaalbaar als compact, zodat ze gemakkelijk op vrijwel elk tafelblad of aanrecht passen.

Je hoeft niet veel aandacht te besteden aan de kleur of afbeeldingen van stripfiguren erop; wat belangrijk is, is dat de thermosfles je koffie warm houdt. Koffieverwarmers kunnen ervoor zorgen dat uw klanten altijd een kop verse, warme koffie krijgen wanneer ze bij uw bedrijf bestellen. Dit lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, aangezien de standaard zettemperatuur (voor koffie) hoog genoeg is om een rechtszaak van een half miljoen dollar met McDonald's te beslechten (2); er worden echter niet veel dranken bereid met dergelijke overwegingen. Ze doen dit ook omdat hun klanten meestal een hoop afval (suikers, melk, smaakshots) in hun koffie dumpen, zodat het uiteindelijk toch gemaskeerd wordt.

Zorg ervoor dat u rekening houdt met uw volume, aanrechtruimte en materialen bij het kiezen van een koffieverwarmer voor uw restaurant. Uit onderzoek na de uitspraak bleek dat de temperatuur van de koffie bij de plaatselijke McDonald's in Albuquerque was gedaald tot 158 graden Fahrenheit. Hoewel veel mensen de spot drijven met degenen die gewond zijn geraakt door hete koffie, is de realiteit dat koffie die op een temperatuur van 190 graden wordt geserveerd meer dan heet genoeg is om ernstige brandwonden te veroorzaken. Deze koffiemokverwarmers met twee niveaus nemen niet veel ruimte in op uw aanrecht, en dankzij de roestvrijstalen constructie kunt u uw branders jarenlang met de juiste zorg gebruiken.

Koffieverwarmers houden je koffie op precies de juiste temperatuur, zodat gasten kunnen genieten van hun drankje als het warm en vers is.

Leave Message

Required fields are marked *