Hoe houd je koffie 12 uur warm?

Gelukkig zijn er een paar eenvoudige trucs die ervoor zorgen dat je koffie tot ver na je marathonochtend warm blijft. Vergeet de hele ochtend: dubbelwandige vacuümgeïsoleerde mokken houden de koffie de hele dag warm. Als je onderweg bent, zorg er dan voor dat je er een meeneemt die niet lekt en goed in de bekerhouder van je auto past, zoals die van OXO. Maar als je vanuit huis werkt en gewoon van de keuken naar de studeerkamer moet, kies dan voor een apparaat met een comfortabel handvat en een gemakkelijk te nippen deksel, zoals deze van Yeti.

Een eenvoudige manier om je koffie te bewaren is door een koozie (oftewel cosy) te gebruiken. Hiermee willen we investeren in een betaalbare geïsoleerde stof om je Franse perspotje of mok in te bedekken. Je kunt kiezen uit duizenden mooie ontwerpen in verschillende maten, van hoog of geventileerd tot versies met draagdoeken van neopreen die de levensduur van je koffie met uren verlengen. Het enige wat erger is dan in de file staan, is met koude, bittere koffie in het verkeer zitten.

Investeren in een digitale kopjesverwarmer die op uw auto kan worden aangesloten, is uiterst nuttig om uw koffie warm te houden, vooral tijdens het winterseizoen. De meeste passen comfortabel op de lengte van de beker of in de gewone afhaalbeker. Bovendien zijn deze apparaten vaak voorzien van morsbestendige deksels en een antislipbasis, zodat uw koffie warm blijft en niet lekt. Een slimme mok helpt je koffie zo lang als nodig op de optimale temperatuur te houden, dus als je in een van deze bekers investeert, hoef je nooit meer een slokje lauw drankje te nemen.

Onze favoriet, de Ember-mok, is supereenvoudig te bedienen dankzij een telefoonapp waarmee je elke temperatuur kunt kiezen (tot op de exacte graad). Het is uitgerust met een batterij die lang meegaat, zodat je koffie urenlang op de gewenste temperatuur blijft en automatisch wordt uitgeschakeld als je klaar bent met drinken. Hoewel dit een duurdere optie is, is het veruit de meest effectieve oplossing. Dus hoewel het koffie voor een lange periode goedkoop warm houdt, kost het je op de lange termijn een verhoogd risico op kanker.

Dit is perfect voor mensen die thuis of op kantoor koffie drinken en die willen dat de koffie urenlang op die perfecte temperatuur blijft. Het is voorzien van een keramische coating zodat je koffie geen metaalachtige smaak krijgt en het is in de eerste plaats ontworpen om koffie warm te houden en niet zo goed op te warmen zoals de Cauldryn-blikje. Thermo's zijn al lang toonaangevend in het ontwerpen van vacuümgeïsoleerde flessen en hun roestvrijstalen King-thermosfles van 40 oz is een van de beste thermosflessen om koffie de hele dag warm te houden. De kopjes die het beste werken om koffie het langst warm te houden, doen dit door de best mogelijke isolatie te hebben.

Als u uw koffie zo lang mogelijk warm wilt houden, kan een kleine investering in een goed isolerende beker uw koffiegenot enorm ten goede komen. De beste karaf om koffie warm te houden heeft dezelfde eigenschappen als de thermoskan, maar dan in een handiger ontwerp. Om koffie zo lang mogelijk warm mogelijk te houden, heb je een luchtdicht, lekvrij deksel nodig waar geen stoom kan ontsnappen en de Thermos een geweldig lekvrij deksel heeft. Er zijn nu kopjes die een verwarmingselement op batterijvoeding laten werken en die ervoor zorgen dat je koffie gedurende een lange periode op precies de juiste temperatuur blijft.

Een grote koffiethermosfles is misschien geweldig voor op kantoor, maar als je hem meeneemt voor een wandeling of een fietstocht, is een kleiner, lichter model misschien logischer. Tot slot is een van de beste manieren om de snelheid waarmee uw koffie na het zetten afkoelt te vertragen, door de karaf en de mok vooraf op te warmen. Wat de liefhebbers van ijskoffie betreft, u heeft geluk, want thermosflessen houden dranken doorgaans langer koud dan warm, ongeacht het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Er zijn zoveel thermosflessen op de markt die je koffie warm houden en niet morsen, maar ze hebben een traditioneel, metalen ontwerp.

Leave Message

Required fields are marked *