Wat is de beste thermoskan?

Een van de beste eigenschappen van deze thermosfles is het inschroefbare mondstuk, dat goed afsluit en niet lekt. Nogmaals, de enige twee thermosflessen in de review die 24 uur per dag warm zijn geworden, zijn de Stanley Thermos of de Thermos Stainless King. Het is mijn keuze als de beste thermosfles voor het milieu omdat hij gemaakt is van gerecycled staal en omdat het bedrijf over het algemeen klimaatneutraal is, wat betekent dat het al zijn broeikasgasemissies meet en deze emissies compenseert door te investeren in projecten voor koolstofreductie en -verwijdering. Als je op zoek bent naar iets leukers, probeer dan de Hydro Flask, die nog steeds alle voordelen heeft van een klassieke thermosfles.

De OtterBox Elevation Growler is een robuuste thermosfles gemaakt door een bedrijf dat bekend staat om het maken van onverwoestbare telefoonhoesjes. De thermosmarkt is tegenwoordig trendy geworden (bedankt, YETI) en er is een hele reeks nieuwe producten die allemaal erg op elkaar lijken. Beide thermosflessen houden uw koffie 24 uur lang warm en zijn uiterst betrouwbaar als het gaat om lekvrij en duurzaam. Het bewaren van zuivelproducten bij warme temperaturen kan leiden tot bacteriegroei, vooral als de thermosfles daarna niet goed wordt gereinigd.

Maar ongeacht de constructie, met een beetje gezond verstand verlaag je de snelheid waarmee de thermoskan een temperatuurevenwicht bereikt met de omgeving. Deze handige voedselpot is de beste thermosfles voor de lunch omdat je soep, chili, spaghetti of ander lunchproduct minstens 12 uur warm blijft. Over het algemeen is het een geweldig thermosapparaat dat lang meegaat, je beste vriend wordt en betaalbaar is. Het enige dat deze thermosfles ervan weerhield om de Editor's Choice te winnen, was het plastic handvat en de plastic schroefdop, die geen van beide zo mooi waren als het Stanley-model.

Hoewel deze thermosfles niet vaatwasmachinebestendig is, is hij ongelooflijk stevig en heeft hij de minste schade opgelopen nadat hij herhaaldelijk is gevallen. Wat de liefhebbers van ijskoffie betreft, u heeft geluk, want thermosflessen houden dranken doorgaans langer koud dan warm, ongeacht het materiaal waarvan ze zijn gemaakt.

Leave Message

Required fields are marked *