Waarom houdt McDonalds koffie zo warm?

Omdat de meeste mensen koffie drinken om te slapen, is het noodzakelijk om ze warme koffie te serveren, omdat ze dan niet kunnen slapen en ze lang fris blijven. De koffie is zo heet dat ze binnen enkele seconden door de menselijke huid heen kan branden, en klanten hebben melding gemaakt van tweedegraads brandwonden door de koffie. Stella Liebeck was de eerste die ontdekte hoe warm McDonald's koffie was in 1992, toen ze een kop koffie kocht bij een McDonald's drive-through en die vervolgens op haar schoot morste terwijl ze op de passagiersstoel van haar Ford Probe zat. Nadat je een dame hebt verminkt die koffie op haar schoot morste, zou je denken dat McDonald's koffie een aantal fundamentele veranderingen zou ondergaan, maar de koffie is nog steeds belachelijk warm als je hem koopt.

Mcdonald is een zeer bekend voedingsmerk en over de hele wereld zijn ze dol op I-producten, maar de koffie is te heet en er zijn veel mensen verbrand. Elk koffiezetapparaat dat ik heb gebruikt, lijkt niet in staat te zijn om mijn vloeibare goud zo heet te krijgen, of het lijkt erop dat het heel lang warm kan blijven. Ze hebben echter hun kopje vervangen omdat het nu dik is, waardoor je handen niet aanbranden; ze hebben de temperatuur van hun koffie echter niet veranderd, zelfs niet na vele rechtszaken. Als je graag snel je koffie wilt drinken, is het moeilijk om het gemak van ijskoffie te drinken en toch de rest van de dag voor de boeg te hebben.

Terwijl zijn kleinzoon de rijstrook naar voren reed, probeerde ze het deksel te openen om suiker en room aan de koffie toe te voegen. De tweede belangrijke reden om de koffie zo warm te houden, is dat deze warm en vers kan blijven tot ze bij de klant terechtkomt. Wees dus voorzichtig met het gebruik van cafeïne en als u al een hartpatiënt bent, raadpleeg dan uw arts voordat u dagelijks koffie drinkt. Veel mensen maakten grapjes over deze zaak; Liebeck zei echter: 'Ik wil dat je vertelt wat Medicare niet dekt, en ik wil dat je die koffie beter onder de knie krijgt, want ik wil niet dat dit iemand anders overkomt.

Daarom probeert McDonald's altijd zijn kwaliteit te behouden door alles warm te serveren, inclusief koffie. De rechtvaardiging van McDonald's was dat pendelaars koffie zouden willen die warm blijft tijdens een lange rit.

Leave Message

Required fields are marked *