Waarom serveert McDonald's koffie zo heet?

Koffie wordt beschouwd als een warme drank. Het wordt vast warm. De koffie van McDonald's is echter warmer dan normaal. Hoe warm is het, vraag je? De koffie van McDonald's is 180 graden Fahrenheit heet.

Dat is ongeveer 82 graden Celsius. Deze temperatuur is tien keer hoger dan de gemiddelde temperatuur van een gezette koffie thuis of in een andere coffeeshop. McDonald's koffie wordt beschouwd als de heetste warme drank in de industrie. Mensen raken vaak verward en nieuwsgierig naar hoe ze hun koffie serveren of zelfs op zulke hoge temperaturen krijgen.

Koffiebedrijven worden momenteel onder de loep genomen vanwege hun praktijken op het gebied van serveertemperatuur, en de publicatie van het rapport valt daarmee samen. Veel grote bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zijn de afgelopen jaren onder vuur komen te liggen omdat ze koffie op extreem lage temperaturen serveren, met brandwonden tot gevolg. Naar aanleiding van deze rechtszaken heeft McDonald's de temperatuur van hun koffie aangepast, zodat deze nu dichter bij de gemiddelde temperatuur ligt van de koffie die in andere restaurants wordt geserveerd. Volgens CAOC gebruikte McDonald's een gebruikershandleiding waarin stond dat ze de koffie moesten bewaren op temperaturen van 180 graden Fahrenheit tot 190 graden Fahrenheit.

Dit is heet genoeg om de maximale smaak uit de koffiebonen te halen, maar niet zo heet dat je tong verbrandt. Sindsdien hebben mensen rechtszaken aangespannen tegen Burger King, Dunkin' Donuts, Starbucks, Continental Airlines en andere bedrijven vanwege hun vermeende warme koffie. Daarbij morste er koffie uit het kopje op zijn schoot, zelfs de auto stond stil, wat haar ernstig pijn deed. Volgens Butch Wagner houdt McDonald's hun warme koffie warm omdat warme koffie langer vers blijft.

Volgens het team van McDonald's verwarmen ze koffie op een temperatuur van 180-190 graden Fahrenheit om het veilig te houden. Liebeck klaagde McDonald's aan en beweerde dat het bedrijf nalatig was met het serveren van te warme koffie. Bij onderzoek bleek dat de temperatuur van hun koffie 120-140 graden is, wat te hoog is. Klanten die na het serveren van verwarmde koffie tussen 180 en 190 graden werden verbrand, waren niet de enigen die klaagden.

Het is erg belangrijk voor een restaurant om hun koffie warm te houden, omdat klanten de koffie vooral kopen omdat het warm is.

Leave Message

Required fields are marked *