Wat houdt koffie het langst warm?

Roestvrij staal is het beste om koffie warm te houden. Omdat het geschikt is voor isolatiesystemen zoals dubbelwandig, die koffie meerdere uren warm houden. In het geval van Takeya blijft hij tot 12 uur warm dankzij het geavanceerde vacuümgeïsoleerde systeem. Het goedkoopste en meest voorkomende type wegwerpbeker is de plastic beker.

Deze bekers zijn meestal gemaakt van polystyreen, plastic op basis van aardolie. Bij niet-geïsoleerde mokken is de beste combinatie om koffie warm te houden een voorverwarmde, zware beker of iets met deksel. We houden nog steeds van de dubbelwandige koffiesnifters van Saint Anthony's en raden ze aan als het vat bij uitstek om koffie langer warm te houden. Hoewel het deksel niet lekvrij is (voor echte pendelaars is hun koffiefles een veel betere investering), houdt hun kenmerkende TempShield-isolatietechnologie dranken koud of warm in combinatie met een deksel.

De bewoners van Foxlee zijn grote fans van dubbelwandige koffiebekers, niet alleen omdat ze er strak en stijlvol uitzien, maar ze ook ongelooflijk goed werken als kop om koffie warm te houden. Dit is het soort beker waar mensen aan denken als ze willen weten welke het beste is om hun koffie warm te houden. Hoe meer massa het heeft, hoe meer warmte het opneemt en uiteindelijk een evenwichtspunt bereikt waar het genoeg warmte kan vasthouden om de koffie langer warm te houden, zegt Lim. In dat geval zou een dikkere keramische kop het beter doen.

Daarom zijn er in de loop der jaren veel nieuwe producten op de markt gekomen voor koffieverslaafden, van koffiezetmachines tot koffiemokken. Het probleem is dat de meesten van ons (naar mijn mening redelijk) op zijn minst sceptisch zijn opgegroeid over de veiligheid van het combineren van zeer heet water en plastic. Dat, plus het feit dat koffiesmaken veranderen als het afkoelt, zijn factoren die mijn zoektocht naar de beste reisbeker begonnen om koffie urenlang warm te houden. De koffiemok van Klean Kanteen is naar mijn ervaring zonder twijfel de reismok die koffie het langst tot acht uur lang warm houdt.

Uw koffie niet roert Roer uw koffie zo nu en dan terwijl de drank afkoelt, zodat de koffie gelijkmatig wordt opgewarmd. Dit is de beste optie voor mensen die hun koffie warm willen houden, maar niet met een zware mok willen rondsjouwen. Dankzij de toevoeging van een siliconen deksel om de isolatie verder te bevorderen, voelt deze optie van Fellow Stagg eigenlijk als een upgrade om koffie de hele dag warm te houden.

Leave Message

Required fields are marked *