Hoe houd je koffie 24 uur lang warm?

Gebruik een reisbeker (die goed geïsoleerd is). Investeer in een thermosfles (eentje die echt werkt). Koop een bekerwarmer voor je auto. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige trucs om je koffie tot ver na je marathonochtend warm te houden.

Vergeet de hele ochtend: dubbelwandige vacuümgeïsoleerde mokken houden de koffie de hele dag warm. Als je onderweg bent, zorg er dan voor dat je er een pakt die niet lekt en goed in de bekerhouder van je auto past, zoals die van OXO. Maar als je vanuit huis werkt en gewoon van de keuken naar de studeerkamer moet, kies dan voor een apparaat met een comfortabel handvat en een gemakkelijk te nippen deksel, zoals deze van Yeti. Een eenvoudige manier om je koffie te bewaren is door een koozie (ook bekend als cosy) te gebruiken.

Hiermee willen we investeren in een betaalbare geïsoleerde stof om je Franse perspotje of mok in te bekleden. Je vindt er duizenden mooie ontwerpen om uit te kiezen in verschillende maten, van hoog of geventileerd tot versies met draagdoeken van neopreen die de levensduur van je koffie met uren verlengen. Het enige dat erger is dan in de file staan, is met koude, bittere koffie in het verkeer zitten. Investeren in een digitale kopjesverwarmer die op uw auto kan worden aangesloten, is uiterst nuttig om uw koffie warm te houden, vooral tijdens het winterseizoen.

De meeste passen comfortabel in de lengte van de beker of in de gewone afhaalbeker. Bovendien zijn deze apparaten vaak voorzien van morsbestendige deksels en een antislipbasis, zodat uw koffie warm blijft en niet lekt. Een slimme mok helpt je koffie op de optimale temperatuur te houden zolang je dat nodig hebt, dus als je in een van deze bekers investeert, hoef je nooit meer een slokje lauw drankje te nemen. Onze favoriet, de Ember-mok, is supereenvoudig te bedienen dankzij een telefoonapp waarmee je elke temperatuur kunt kiezen (tot op de exacte graad).

Het is uitgerust met een batterij die lang meegaat, waardoor je koffie urenlang op de exacte temperatuur blijft die je wilt en automatisch wordt uitgeschakeld als je klaar bent met drinken. Hoewel dit een duurdere optie is, is het veruit de meest effectieve oplossing. Probeer een geïsoleerde koffiethermoskan te gebruiken in plaats van in een koffiekopje te gieten. Deze methode houdt uw favoriete drank tot 6 uur na het brouwen warm en bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Voor iedereen die moeite heeft met koude koffie houdt de Ember koffiemok hem warm tussen 50 °C en 65 °C met een batterijduur tot 2 uur. Perfect voor elk bureau of elke tafel, een mokwarmer kan eenvoudig worden aangesloten met verschillende stekkers, zoals een AC-adapter, autoadapter en zelfs een USB-kabel. Deze draagbare kookplaat is gemakkelijk te gebruiken in zowel thuis als op kantoor en zelfs in je auto, hoewel ik niet weet hoe goed hij zal werken als er hobbels in de weg zijn. Als een draagbare kookplaat niet jouw ding is, waarom dan niet een dompelverwarming die je in je kop koffie kunt plaatsen.

Het is veel gemakkelijker te gebruiken in de auto en kan je koffie warm houden zolang de stekker in het stopcontact zit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je koffie koud wordt terwijl je naar je werk gaat? Waarom zou u in plaats van verwarmingstoestellen of knusse ruimtes niet gewoon investeren in een thermosfles die is ontworpen om vloeistoffen tot 24 uur warm te houden? Perfect voor koffieliefhebbers die graag elke dag van meer dan één kop willen genieten. Een thermosfles houdt uw koffie warm zonder dat u een hoop kabels hoeft rond te slepen om uw koffie op te warmen. Soms vereisen wanhopige tijden wanhopige maatregelen. Als u bijvoorbeeld een verwarmingskussen in uw kantoor bewaart, maar uw thermosfles of draagbare kookplaat vergeet, kunt u altijd uw verwarmingskussen meenemen en als verwarming gebruiken.

Zet je koffie erop en als je ruimte hebt, wikkel dan een deel van de deken langs de zijkanten. Dus wat is het alternatief? Producten en methoden die ervoor zorgen dat uw koffie niet koud wordt. Dingen zoals voorverwarmde kopjes en mok cozies zijn hiervoor goed. Maar kiezen voor een goede thermosfles (als je onderweg bent) of een thermische karaf (als je meer thuis bent) werkt het beste.

Het belooft 24 uur warm of koud. The Thermos Stainless King 68 oz. The Stanley maakt dezelfde bewering. Beide hebben een trackrecord van uitmuntendheid.

Beide kunnen dus de beste thermoskan zijn voor deze toepassing. Hij heeft zijn eigen blog Eat the Love, is een professionele receptontwikkelaar en werkte na zijn studie als barista in een onafhankelijke coffeeshop. De mok laadt op en bewaart dranken op een temperatuur van 120 tot 145 graden, een zachte temperatuur die ervoor zorgt dat uw koffie warm blijft zonder dat deze verbrandt. Om dit te voorkomen, kunt u de koffie direct na het zetten in een vacuümafgesloten thermosfles gieten met het deksel goed afgesloten.

Je hoeft echter niet te leven met die beperkte tijd waarin je je kopje koffie kunt drinken, want er zijn veel verschillende manieren om je koffie eeuwenlang warm te houden. Een verse kop koffie warm houden op koude ochtenden kan een uitdaging zijn, vooral als je daarvoor niet over de juiste apparatuur beschikt. Hoewel je misschien hebt gehoord van de aangrenzende koffie-industrieën, is Chili niet erg dominant op de kaart van de koffieproductie. De Carter Move-mokken worden geleverd met een standaard dubbelgevoerde vacuümbehuizing die de koffie warm houdt, met een kleine temperatuurdaling van 208 graden naar 181 graden in 3 uur.

Dit betekent dat je gemakkelijk een dag koffie kunt maken en meenemen voor een groepsuitje en er toch warm van kunt genieten. Hij blijft een enthousiaste koffiedrinker, samen met zijn koffiesnob echtgenoot, en heeft door het hele land en verschillende continenten geproefd en gereisd, nippend en geproefd van verschillende bonen en bieren. Bovendien houdt de slimme technologie je koffie niet alleen de hele dag warm, maar wordt ook uitgeschakeld als je mok leeg is en weer aan als de beker vol is. De volgende keer dat uw koffie koud wordt, bedenk dan dat een van deze methoden kan worden gebruikt om dit te voorkomen.

.

Leave Message

Required fields are marked *